Zorginstellingen

Het belang van matrasreiniging is groot. Matrassen in een zorgomgeving worden intensief gebruikt en juist doordat ze in de zorgomgeving worden gebruikt, zijn ze vatbaarder voor bacteriën, schimmels en bloed- en urinevlekken. Om besmetting en infecties bij de cliënt te voorkomen, is het van groot belang dat de matrassen grondig en vakkundig gereinigd worden.

Wie gingen u al voor?

Compartijn

Eigenaren van jachten en caravans

In uw jacht kan uw matras veel te lijden hebben van een vochtige omgeving. Wij komen graag naar de ligplaats van uw schip om de bootmatrassen te reinigen.

Wie gingen u al voor?

Den Dolder Caravans

Autobedrijf van Kooten-Veenendaalhttps://www.hetvossenhol.nl/

Ervaar het échte camping gevoel: Het Vossenhol in Ermelo! – Camping het Vossenhol

Hotels/ Pensions/ B&B-‘s

Beschikt uw pand over een aantal bedden? Bent u bijvoorbeeld de eigenaar van een hotel, hostel of B&B? Dan is een goede matrasreiniging essentieel. Wat vaak negatief onthouden wordt na een vakantie of na een overnachting is namelijk niet alleen het slechte eten, de onvriendelijke mensen of het tegenvallende weer: het is ook de hygiëne van de bedden! Laat daarom Matrassenzorg bij uw pand langskomen voor een grondige matrasreiniging. U ontvangt van ons een speciale sticker voor op het matras met daarop de datum van reiniging en een reminder voor de volgende keer. Ook geven wij een certificaat af dat u kunt gebruiken voor op uw website en om op te hangen in uw etablissement.

Wie gingen u al voor?

Toute Le Roux Otterlo – Bed & Breakfast in Otterlo (business.site)

Zakelijke klanten ontvangen na reiniging van ons een certificaat en een matrassticker.