Zodra u een afspraak met ons gemaakt heeft komt er een deskundige medewerker bij u op bezoek.
etablissement, pension of huis. Als eerste wordt gekeken naar de kwaliteit van uw matras.
Tijdens dit bezoek wordt een klein deel van het matras schoongemaakt en wordt er eventueel een test uitgevoerd op de aanwezige mijtenuitwerpselen.

Op de foto kunt u zien hoe de zwarte doek er
doorgaans uitziet na een korte proefreiniging.

Potema matrasreiniger

De proefreiniging c.q. testreiniging is gratis en vrijblijvend. Als u besluit om het gehele matras te laten reinigen dan gaan wij grondig te werk met ons speciale POTEMA® reinigingssysteem.

MATRASREINIGER

Tijdens het reinigen genereert de POTEMA® matrasreinigingsmachine hoogfrequente trillingen. Vuildeeltjes in het matras worden opgelost, verpulverd en verwijderd in een vacuüm dat precies is afgestemd op matrassen, terwijl intense UV-straling een uitgebreide vernietiging van bacteriën, virussen en sporen veroorzaakt. Daarna wordt het oppervlak van de matras behandeld met de matrashygiënespray waardoor mijten zich niet kunnen voortplanten.

Het reinigingsproces is volkomen onschadelijk en veilig voor de mens. Daarnaast is de methode ook nog eens milieu vriendelijk.
Als uw matras is schoongemaakt door Matrassenzorg, ontvangt u een speciale matrassticker, met daarop de datum van reiniging en de geadviseerde datum voor de eerstvolgende reinigingsdatum.

matrashygiënespray

DE MATRAS HYGIËNE SPRAY

Na afloop behandelen we het matras met de matras hygiënespray. Dit antibacterieel product biedt frisheid en reinheid door te ontsmetten en door een kenmerkende frisse sinaasappelgeur af te geven. Deze zeer effectieve matrasspray neutraliseert mijten, schimmels, bacteriën en andere pathogene microben . Ze vermindert ook allergieën en elimineert alle onaangename geuren. Verder heeft de spray een esoterische werking.

Dit product is goedgekeurd door alle gezondheidsinstanties en daardoor ideaal voor baby- en kindermatrassen en is het vriendelijk voor mens en milieu.

DE POTEMA MATRASREINIGER IS TOEPASBAAR IN IEDERE OMGEVING

Onze POTEMA® matrasreinigingsmachine is speciaal ontworpen om de activiteiten of infrastructuur van een hotel, ziekenhuis, privéwoning of vestiging niet te belemmeren. De gebruikte machine is niet groot en beschadigt geen deuropeningen of kamerhoeken terwijl deze zich rond het pand beweegt dat wordt schoongemaakt. Omdat dit een 100% stomerijprocedure is, wordt er geen water of vochtigheid aan de kamer toegevoegd.

BOEK EEN GRATIS DEMONSTRATIE

Een gratis demonstratie of proefreiniging bij uw etablissement, uw pension of bij u thuis.

De POTEMA® matrasreinigingsspray kan met succes worden gebruikt om hygiënisch te ontsmetten. Ook voor o.a.:

Tapijtvloeren
Tapijten